#INSPIRATIE IN WERKELIJKHEID

Leuk nieuws uit Den Haag

Ik kreeg onderstaande, leuke foto van de bewoners van het appartement in Den Haag. Bekijk het ontwerp wat ik voor ze maakte. Ze lieten mij weten dat ze de fotowand die de hoek om gaat uit mijn inspiratieblog van JULI 2015 super gaaf vonden en dat ze het in hun woonkamer hebben gemaakt. Op de foto zie je het gave resultaat! Echt te gek om te zien hoe inspiratieafbeeldingen in mijn blog werkelijkheid worden! Heb jij ook iets uit mijn blog thuis gemaakt? Ik ontvang het graag van je. 

Appartement Den Haag | Everdien Vroom Interieurontwerp

Foto woonkamer appartement Den Haag. 

Pinterest juli 2015 | Everdien Vroom Interieurontwerp

Inspiratieafbeelding uit mijn blog ‘# INSPIRATIE JULI 2015’.

 

Veel inspiratie toegewenst en een goed weekend!

 

Everdien 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s