#GAVE WINACTIE | BELLISIMO | NAALDWIJK

Bellisimo Wonen & Genieten | Warehouse. 

Aan het Van Tijnplein in het centrum van Naaldwijk heb je een gezellige woonwinkel, gevestigd; Bellisimo. Ze verkopen hier van alles op het gebied van wonen. Mooie woonaccessoires, (klein)meubilair, spiegels, verlichting, klokken, noem het maar op. Je kunt er lekker struinen op zoek naar leuke ideeën of op zoek naar een mooi cadeau! Ze verkopen verschillende merken, Riviera Maison, Riverdale, Lifestyle94, PTMD & Sia Home. 

Op woensdag 14 oktober 2015 opent Bellisimo de deuren van de nieuwe winkel, Bellisimo Warehouse. In deze winkel zijn meubelen uit voorraad te koop. Je kunt dus die gave tafel gelijk mee naar huis nemen. Of misschien kom je een paar mooie stoelen of een bank tegen. Die kunnen dus de zelfde dag al bij je thuis staan! De winkel vind je nabij de woonboulevard in Naaldwijk op de industriestraat 50. 

 

Winkel Bellisimo | Everdien Vroom Inteirieurontwerp

Winkel Bellisimo | Everdien Vroom Inteirieurontwerp

 

Winactie Everdien Vroom Interieurontwerp & Bellisimo

Samen met Bellisimo heb ik een toffe samenwerking bedacht. Als je in één van de winkels van Bellisimo een kaartje invult met je naam en mailadres, dan krijg je een uitnodiging om mijn blog te volgen en de Facebook pagina van Bellisimo Wonen & Genieten te liken. Door je aan te melden maak je kans op een Gratis Interieurontwerp en een kadobon ter waarde van 150,- euro van Bellisimo. Daarnaast ontvang je daarna natuurlijk via de facebookpagina en blog, allemaal leuke wooninspiratie!

Als je het interieurontwerp wint, mag je zelf de ruimte kiezen waarvoor je een advies wilt krijgen. In deze ruimte zullen we een advies geven waar we gebruik maken van de  meubelen en accessoires van Bellisimo, zodat je echt die speciale sfeer bij je thuis krijgt!

Wil je winnen? Ga snel naar één van de winkels van Bellisimo en vul het kaartje in! Deze kun je vinden bij de kassa. In het nieuwe jaar trekken we uit alle ingevulde kaartjes de winnaar. Als deze persoon het blog van Everdien Vroom Interieurontwerp volgt en de facebookpagina van Bellisimo Wonen & Genieten heeft geliked, dan is hij/zij de gelukkige winnaar van een Gratis Interieurontwerp en een kadobon ter waarde van 150,- euro van Bellisimo!!!

Winactie Bellisimo | Everdien Vroom Interieurontwerp

Winactie Bellisimo | Everdien Vroom Interieurontwerp

 

Bellismo Wonen & Genieten

Van Tijnplein 34-35

2671 HP Naaldwijk

0174-640929

Openingstijden:

ma: 13.00 – 17.00 uur

di t/m vr: 10.00 – 17.30 uur

vr: 19.00 – 21.00, za: 10.00 – 17.00 uur

 

Bellismo Warehouse | The furniture store

Industriestraat 50

2671 CT Naaldwijk

0174-752727 

Openingstijden: 

wo t/m za: 10.00 – 17.00 uur

 

http://www.bellsimo.nu

info@due-sorelle.nl

Winkel Bellisimo | Everdien Vroom Inteirieurontwerp

 

Everdien 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s