#WOONTIP 1 | KLEUR

#WOONTIP 1 | KLEUR

Ik kom veel leuke en inspirerende dingen tegen op het gebied van wonen & interieur. Bijvoorbeeld tips die jij kunt gebruiken om je interieur net die finishing touch te geven of om je interieur net weer even anders te maken. Ik deel ze met je. Deze keer een tip over kleur in je interieur!

Wil je graag een kleur in je interieur, maar vind je het lastig? De tip die je voorbij ziet komen is om met accessoires aan de slag te gaan. Ik heb een goed alternatief gevonden! Eén of meerdere grote schildersdoeken die je bijvoorbeeld achter je bank neer kunt zetten. Schilder verschillende maten doeken in de zelfde kleur en schik ze in een mooie compositie achter de bank. Of kies voor ton-sur-ton* in het zelfde formaat schildersdoek. Je hebt snel een mooie kleur in huis en je kunt het makkelijk weer veranderen als je iets anders wilt. 

 

*) Ton-sur-ton kleuren zijn kleuren uit de zelfde kleurfamilie maar net met een nuance verschil. Het ene doek kan net iets lichter of donkerder zijn dan het andere.

woontip 1 | Everdien Vroom Interieurontwerp

Je kunt ook kiezen om een kamerscherm te schilderen. Schilder hem in één kleur en je kunt hem op iedere gewenste plek in de ruimte zetten. Of experimenteer met meerder kleuren. Misschien heb je wel een mooie (oude) deur die je als hoofdbord achter je bed kunt zetten. Als je deze na het schilderen op sommige plekken opschuurt dan krijg je een mooie oud effect. Ben je de kleur zat? Dan schilder je hem gewoon opnieuw.

Woontip 1 | Everdien Vroom Interieurontwerp

Woontip 1 | Everdien Vroom Interieurontwerp

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Pinterest. Kijk voor meer wooninspiratie op mijn account.

Vind je het toffe ideeën, maar wil je liever toch aan de slag op de wand? Kijk eens bij mijn inspiratie van de maand augustus. Daar vind je allemaal inspiratie voor kleur op de wand, maar dan net even anders.

Binnenkort meer woontips…

 

Everdien 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s