#GASTBLOG | NADINE HOME

Door | Nadine van Veghel | Nadine HOME | 13 december2015

Deze week hebben we een leuke gastblogger! Nadine is interieurontwerpster en maakt mooie dingen van verantwoord gekapt of gerecycled hout. In deze blog kun je alles lezen over het verhaal achter haar ontwerpen en natuurlijk kun je al het moois zien wat ze maakt. Dus zoek je nog een leuk kerstkado? Stop met zoeken en bestel gelijk iets voor onder de boom!

 

Nadine HOME

Mijn bedrijf is een start up in woonaccessoires gemaakt van boomstammen en takken. Daarnaast ben ik ook interieurontwerpster. De bomen die ik gebruik zijn verantwoord gekapt. Samen met mijn vriend bekijken we de mogelijkheden van elke boom en verwerken de verschillende stammen en takken in mijn ontwerpen.

Wij hebben in de achtertuin een klein werkplaats waar we alle stammen en takken laten drogen voordat we ze omtoveren tot gave woonaccessoires. Alles wordt meerdere malen zorgvuldig behandeld en voorzien van een coating waardoor er geen viezigheid in de items trekt. Als alles af is, fotografeer ik alles en post ik de resultaten op Facebook en Instagram. 

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Kaarsenstandaars gemaakt van mooie takken. Ze zijn geschikt voor lange kaarsen. Perfect voor op de kersttafel. € 17,50. 

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Hier ben ik in actie tijdens het fotograferen van de woonaccessoires. Je ziet de kaarsen standaards groot en klein, een gaaf vetplantje en een mooie stronk met verlichting.

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Met kerst aan een robuust gedekte tafel. Mooie bordenonderzetters € 7,50, glazenonderzetters 10 voor € 7,50, eierdopjes 4 voor € 12,00, broodplank medium € 7,50 en large € 12,50 & cactusplantjes € 5,50 per stuk en 3 stuks voor 15,00.

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Close up eierdop 4 voor € 12,00 & glazenonderzettrs 10 voor € 7,50.

Bijna alle hippe en stoere accessoires zijn gemaakt van een boom uit Heesch (Brabant). Deze was tijdens een zware stom omgewaaid op een akker van een boer. De boom was 50 jaar oud en ik vond het enorm zonde als deze in de openhaard zou belanden. Wij hebben deze in stukken mee genomen naar de werkplaats en laten drogen. Daarna hebben we mooie woonitems er van gemaakt. Waaronder de onderzetters en eierdopjes hierboven, maar ook eigentijdse sieradenstandaards, hang- en tafellampen, kapstokken die je verderop kunt vinden.

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Houten sieradenstandaard € 25,00. 

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Wand lamp combinatie van beton en hout € 40,00. 

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Kapstok gemaakt van een strakke omlijsting met berkenbomen waar je aan de kleine takken je jas, tas of sjaal aan kan hangen! Prijs vanaf € 99,00. 

Vind jij het net als ik leuk om cadeautjes te geven?! Want jij wilt natuurlijk ook zo’n bijzonder woonaccessoire, van die ene omgewaaide boom uit Brabant, voor de kerst onder de boom. Of heb je nu al een gaaf plekje voor die super leuke cactussen? Je kunt direct bestellen via onderstaand mail adres of kijk een rond op mijn facebookpagina of instagram.

Nadine-home@outlook.com (voor het direct plaatsten van bestellingen)

Nadine Home | Everdien Vroom Interieurontwerp

Opzoek naar een leuke kerstpakket om te geven? Ik kan een mooi pakket samenstellen naar wens. Stuurt u mij een mailtje? nadine-home@outlook.com Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. 

 

Ik wens iedereen alvast gezellige dagen en een fijne kerst!

 

 

Nadine

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s