#HAPPY NEW YEAR!

Happy new year!

Wat hou ik van deze periode van het jaar! De kerst is toch wel oldtime favorite. Wij hebben deze dagen doorgebracht met veel gezelligheid, mooie cadeaus, gedichten, familie, vrienden, lekker eten en lekkere wijnen. En nu komt het einde van 2015 inzicht. Een super leuk jaar waarin ik mijn blog ben gestart. En voor het nieuwe jaar gaan we door met alle woontips, leuke ideeën en inspiratie op woongebied. 

In het nieuwe jaar ga ik samen met Lielle Weener van Bellisimo de winnaar bekend maken van onze gezamenlijke winactie. Een gratis interieurontwerp en een kadobon voor 150,- euro. Daarnaast gaan we in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar ook weer een #gratisinterieurontwerp weggeven voor een trouwe blogvolger. Wil je daar kans op maken? Kijk dan snel voor de voorwaarden.

Maar voor nu wil ik jullie alvast een super goed nieuw jaar wensen!

f9c759620d05d55545ed103359fd82d5

 

 

Everdien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s