#WOONTIP 5 | BLOEMEN

Decoraties met bloemen

Soms krijg je weleens onverwacht een cadeautje. Voor mij kan dat een heerlijke dag zijn met een zonnetje, een leuk berichtje van iemand die je al een tijdje niet gesproken hebt of een bos bloemen. En bofkont die ik ben heb ik afgelopen twee weken alle drie gekregen.

Pas werd ik ineens onverwacht getrakteerd op een heerlijke dag vol zon en een heerlijke temperatuur. Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar ik krijg dan altijd gelijk zin om het voorjaar in huis te halen. Gelukkig zie je bij de bloemisten de voorjaarsbloemen weer volop. Na mijn bezoek aan de beurs in Keulen sloeg de griep bij mij toe, maar een gezellig mailtje maakte veel goed en gisteren kreeg ik bij thuiskomst van mijn man een mooie bos bloemen. Als dat geen goed begin van het weekend is…!!!

Vandaag ben ik bij mijn favoriete bloemenwinkel ‘Manon bloemen en meer…’ geweest. Als ik een bloemetje nodig heb voor mijzelf of om cadeau te doen, dan ga ik hier naar toe. Maar ze hebben ook mooie potten, kunstbloemen, woonaccessoires en ik mocht hier inspiratie op doen. Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt en ben voor jullie op zoek gegaan naar mooie, leuke en originele decoraties van bloemen voor in je huis. Bekijk ook mijn Pinterest pagina voor nog meer inspiratie.

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Het blijf fantastisch die grote potten. Deze zijn opgemaakt met houten takken en kunstbloemen. Voor mij ideaal, want ik ben niet zo’n held in het onderhouden van bloemen. 

Pinterest februari 2016 | Everdien Vroom Interieurontwerp

Meer voorjaar dan dit kan bijna niet. Voorjaarsbollen en een mooie magnolia tak in witte woonaccessoires. 

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Zien jullie die panelen boven de potten? Ook goed te gebruiken bijvoorbeeld boven de bank of dressoir. 

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Deze potten springen er echt! Wit en paars een gave combinatie. 

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Hebben jullie mijn vorige blog gelezen over de nieuwe trendkleuren dit voorjaar? Deze passen daar perfect bij! 

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Drie verschillende potten en planten en toch prachtig mooi bij elkaar door de bij elkaar passende kleurcombinatie.

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Bij toeval ontdekte ik deze leuke decoratie aan het plafond. Vogelkooitjes met droogbloemen. Echt een leuk idee!

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Sober, stoer, gewoon mooi!

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Combineer verschillende hoogtes met elkaar. Een passend woonaccessoire erbij maakt het mooi af. 

Manon bloemen en meer | Everdien Vroom Interieurontwerp

Deze gezellige gekleurde vaasjes zie je veel. Leuk om een combinatie te maken tussen verschillende kleuren en vormen. Op een blad of los op de schouw. 

Manon bloemen en meer... | Everdien Vroom Interieurontwerp

Een langwerpig blad met bollen, vaasje en kaars met daar achter een leuke tekst op hout. 

Pinterest februari 2016 | Everdien Vroom Interieurontwerp

Een klein simpel wit vaasje omwikkeld met touw en daarin witte tulpen. Simpel, maar super leuk en dit is toch echt het voorjaar in je huis?!

 

Zelf ben ik meteen thuis aan de slag gegaan. Ik heb tulpen in de knop omwikkeld met organza en in stoere accubakken gezet. De bos bloemen van mijn man heb ik geschikt in drie vazen en staan midden in de woonkamer te pronken. Ik  hoop dat jij ook leuke inspiratie hebt opgedaan om het voorjaar in huis te halen! Nog meer inspiratie? Kijk dan hier. Ben je benieuwd geworden naar de mooie winkel van ‘Manon bloemen en meer…’ kom gezellig een dagje naar Wateringen.

Manon bloemen en meer…

Herenstraat 27

2291 BB Wateringen

www.manonbloemen.nl 

facebook van manon bloemen en meer

 

Voor nu een leuk en gezellig weekend en ik hoop op een lekker zonnetje! Tot de volgende keer.

 

Everdien 

 

Een gedachte over “#WOONTIP 5 | BLOEMEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s