#INTERIEURONTWERP WINNAARS WINACTIE | MAART 2016

#INTERIEURONTWERP WINNAARS WINACTIE | MAART 2016

Dit weekend heb ik samen met Lielle Weener van Bellisimo Wonen & Genieten het interieurontwerp gepresenteerd aan Dennis & Michelle, de winnaars van onze winactie. Vooraf heb ik samen met de gelukkigen gekeken naar hun huis en naar de woonwensen die zij hebben. Samen met Lielle keek ik welke meubels hier het beste bij passen en dit weekend was het dan zo ver… de presentatie van het ontwerp. Best spannend; hoe zouden ze het vinden?!

Presentatie hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

 

Woonkamer nieuwbouw woning

Dennis & Michelle zijn in een ver gevorderd stadium met de plannen voor de koop van een nieuwbouw woning. Het winnen van de prijs vonden zij superleuk en kozen voor een ontwerp van de woonkamer. Er is een mogelijkheid om als meerwerk (extra opties in een nieuwbouw woning) te kiezen voor een uitbouw. Ik heb daarom twee ontwerpen gemaakt, zodat ze een goede keuze kunnen maken wel of geen uitbouw te nemen. 

In het ontwerp heb de woonwensen van Dennis & Michelle proberen te verwezenlijken in de ruimte. Daarnaast geef ik ze de mogelijkheid om op een andere manier naar hun woning te laten kijken, zodat ze door de nieuwe inzichten op andere ideeën komen en hierdoor geïnspireerd raken. 

 

Moodboard & kleuren + materialen 

Moodboard hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

Moodboard woonkamer. 

Kleur+materiaal hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

Kleuren + materialen woonkamer. 

 

Ontwerp zonder uitbouw

Om een goed beeld te krijgen van de ruimte heb ik een computertekening gemaakt van de woonkamer. In onderstaande tekening zie je de ruimte zonder de uitbouw.

Perspectief hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

Begane grond zonder uitbouw.

Plattegrond zonder uitbouw hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

Plattegrond ontwerp woonkamer zonder uitbouw.

Ik heb de ontwerp keuzes gebaseerd op de beschikbare ruimte. De bank heb ik in het midden van de ruimte geplaatst om een intieme zitgroep te maken. Met een fauteuil in de hoek creëer je een gezellige groep waar je ook goed met mensen kunt praten. Het ronde vloerkleed ligt a-symetrisch onder de zitgroep en deze vorm komt weer terug in de eettafel. Ik heb bij de eettafel een ronde tafel geadviseerd in verband met de doorloopruimte. Om deze zo optimaal mogelijk te houden is een ronde tafel zeer aan te raden. Achter de bank tegen de wand aan staan twee hogere boekenkasten waar je spullen in op kunt bergen.

 

Ontwerp met uitbouw 

Op onderstaande tekening het perspectief van de begane grond met uitbouw.

Perspectief Hofwoningen Dennis & michelle9

Begane grond met uitbouw.

Plattegrond met uitbouw Hofwoningen Dennis & michelle14

Plattegrond ontwerp woonkamer met uitbouw. 

In deze plattegrond heb ik geprobeerd een zelfde soort opstelling te maken, maar dan met net wat andere elementen. Op deze manier kunnen Dennis & Michelle goed zien wat het verschil is tussen een woning met en zonder uitbouw. Zo is er bij dit ontwerp meer ruimte beschikbaar voor de bank, zodat hier een grotere bank kan staan met chaise longue (lounge deel). Ook is er meer plek voor de eettafel. Ik heb hier een vierkante tafel geadviseerd, omdat de doorloop ruimte hier groter is. Achter de bank heb ik een dressoir geplaatst. Omdat deze wat groter is kan deze het beste in het ontwerp met de grotere woonkamer.

 

De meubelen uit de winkel van Bellisimo

Meubelen Hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

Meubelen Hofwoningen rijswijk | Everdien Vroom Interieurontwerp

Overzicht van de meubelen uit de winkel van Bellisimo. 

Bij het samenstellen van de meubelen heb ik samen met Lielle rekening gehouden met de wensen van Dennis & Michelle. Toch blijft het lastig om precies de juiste snaar te raken. In het gesprek hebben we dan ook verschillende opties laten zien, zodat zij een goed beeld kregen van de mogelijkheden die er allemaal zijn bij Bellisimo. In de onlangs geopende Warehouse van Bellisimo hebben we verschillende kleuren van stalen bekeken en heb ik een kleuradvies geven. 

IMG_7474

Dennis & Michelle hebben een leuke nieuwe kijk op hun inrichting gekregen en veel informatie om mee te nemen bij de keuzes voor hun nieuwe inrichting. Wij hopen dat als hun woning gebouwd is en ze hun eerste kopje koffie op hun nieuwe bank nuttigen ons dat laten weten en wat leuke foto’s meesturen. Wat ons betreft een leuke en geslaagde winactie!

Dit ontwerp is speciaal gemaakt voor de winactie in samenwerking met Bellisimo Wonen & Genieten in Naaldwijk. Het ontwerp is hier speciaal voor gemaakt door Everdien Vroom en de meubelen komen uit de collectie ban Bellisimo. 

 

Kan ik jouw ook helpen met je interieurvraag?

Vind je het lastig om een goed ontwerp voor je inrichting te maken of zoek je iemand die de juiste styling kan doen zodat je net dat puntje op de ‘I’ krijgt? Laat een berichtje achter op mijn contactpagina of bel mij gerust op 06 42 22 46 18. Ik help je graag met je woonvragen. 

 

Nog een zonnig en gezellig weekend. Tot de volgende keer!

 

Everdien 

Een gedachte over “#INTERIEURONTWERP WINNAARS WINACTIE | MAART 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s