#INTERIEURONTWERP | NAALDWIJK 2016

#INTERIEURONTWERP | NAALDWIJK 2016

De afgelopen maand heb ik veel ontwerpen mogen maken voor allemaal enthousiaste mensen. Deze keer zien jullie het ontwerp voor een gezellig stel dat een fantastisch mooi huis hebben gekocht. Ze vroegen mij om helemaal blanco naar hun woning te kijken en mijn ideeën daarover te geven. Zo gezegd, zo gedaan!

 

Plattegrond

Ik heb samen met de bewoners gebrainstormd over de begane grond. In de bouwtekening hieronder kun je de standaard ruimte zien.

Schermafbeelding 2016-05-01 om 15.05.25

De bewoners hebben als meer-/minderwerk de hal ‘buiten’ de woning laten plaatsen, zodat deze aan de zijkant van de woning geplakt zit. Dit kun je zien op de bouwtekening hieronder. Er ontstaat daardoor een prachtig loft-idee in de woning. Je komt vanuit de hal de woonkamer binnen door prachtige openslaande deuren.

Schermafbeelding 2016-05-01 om 14.41.20

 

Brainstormen

Tijdens het brainstormen heb ik wat ideeën op papier gezet. We hebben het gehad over de wensen en eisen die ze stellen aan de ruimte en wat ze er graag in terug zien. Zelf hadden ze ook al wat ideeën en samen zijn we op een tof ontwerp uitgekomen.

Brainstormen | Everdien Vroom Interieurontwerp

Foto tijdens de brainstormavond, plattegrond, kleuren en inspiratie

 

Ontwerp

Hieronder zie je het ontwerp wat ik voor de bewoners heb gemaakt. 

Presentatie Bart & Danielle2

Plattegrond ontwerp begane grond

Als je vanuit de hal door de openslaande deuren binnen komt vind je rechts de keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de eettafel en helemaal links aan de tuinzijde de woonkamer. 

We hebben het over verschillende soorten vloeren gehad en kwamen er op uit dat een gietvloer mooi past bij hun wensen. Een strakke uitstraling die past bij een strakke keuken. Ik heb het spoel- en kookeiland in het midden van de ruimte geadviseerd. Er is veel loopruimte omheen en aan de achterzijde ontstaat ruimte voor een mooie kastenwand waarin alle apparatuur weggewerkt kan worden. Strak en overzichtelijk. 

Dankzij het aansluiten van het spoel-/kookeiland aan de eettafel behoud je tijdens het koken het contact met de personen aan tafel. Ideaal voor gezellige avondjes met vrienden en familie. Door de eettafel in het midden van de ruimte te plaatsen verbind je ook nog eens de keuken met de woonkamer. 

Om de warmte en gezelligheid in de woonkamer te waarborgen, adviseer ik voor de ramen grote lange gordijnen over de gehele breedte van de ruimte. Een fijn vloerkleed -dat de akoestiek ten goede komt- en aan de muurzijde een prachtig lang mooi tv-meubel maken het geheel af. Met simpele maar mooie, strakke meubelen die door de plaatsing een goed overzicht geven, wordt de ruimte strak en gezellig. 

 

Beelden ter inspiratie

Mooie inspiratie voor de keuken. Alle afbeeldingen van de keukens zijn afkomstig van het fantastisch mooie merk boffi. Neem eens een kijken op hun site. In het echt is het ook te bewonderen in de showroom in Rotterdam bijvoorbeeld op de Blaak 6a, praktisch onder de Kubuswoningen. Parkeer onder de Markthal en geniet daar ook gelijk van de prachtige architectuur en al het heerlijks wat daar te koop is! 

Schermafbeelding 2016-04-29 om 21.46.28

Plattegrond

Schermafbeelding 2016-04-29 om 21.45.55

Schermafbeelding 2016-04-29 om 21.46.15

Schermafbeelding 2016-04-29 om 21.54.20

Schermafbeelding 2016-04-29 om 21.55.48

En voor de woonkamer ook gave inspiratie. Lange tv-meubels, waardoor je strakke lijnen krijgt. Maar wel warm en gezellig door het toepassen van warme kleuren, vloerkleden en aangename stoffen op bijvoorbeeld de bank. En natuurlijk die prachtige lange gordijnen op de laatste afbeelding! 

4de9d4f21753e6fa142c7f878cd442aa

52bec4aa7e9f28ac404c0a8c43aced05

0267dc0942507283708b4395cff0239f

da8034f8a70d975e977d98892366e520

dbb86961a8ef88f5e5cb5fb21404fbf1

 

Kan ik jouw ook helpen met je interieurvraag?

Wil jij een interieurontwerp dat je woning tot leven brengt? Ik kan je helpen jouw droom in een authentiek ontwerp samen te vatten. Van kleine aanpassingen tot complete ontwerpen, zowel in bestaande woningen als in nieuwe woningen. Laat een berichtje achter op mijn contactpagina of bel mij gerust op 06 42 22 46 18. Ik help je graag met al je woonvragen.

Nog een zonnig en gezellig weekend. Tot de volgende keer!

 

Everdien 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s