#GASBLOG | PURE & ORIGINAL

Een tijdje terug werd ik gevraagd om een gastblog te schrijven voor het verfmerk Pure & Original. Een geweldig merk waar ik vaak gebruik van maak tijdens mijn adviezen. Lees hieronder de blog!

Totaal interieur

Als interieurontwerper ben ik altijd op zoek naar (nieuwe) kleuren, producten, materialen, trends en innovaties in mijn vakgebied. Dat stopt nooit en gaat vaak de hele dag door. Ik kom daardoor veel toffe, nieuwe initiatieven tegen welke in kan gebruiken in mijn interieuradvies. Ook vind ik het erg leuk om deze ontdekkingen en inspiratie te delen in mijn blogs.

Vandaag deel ik in de Pure & Original blog één van mijn projecten en het hoe zo’n ontwerp ontstaat.

Interieuradvies

Ik geef veel particuliere klanten advies voor hun interieur. Dat zijn vrij uiteenlopende projecten want niemand heeft dezelfde smaak, budget en wensen. Elk advies is anders, ik lever echt maatwerk en dat maakt mijn werk zo leuk.

Ik geef praktisch interieuradvies over kleuren en materialen die worden toegepast in verschillende ruimtes. Dat werk ik vaak uit in moodboards en schetsen.

Een mooi project was de inrichting van een nieuwbouw huis van een jong stel. Ik maakte een interieurontwerp en koos hierbij de kleuren uit.

Kleur in huis

Ik maak veel gebruik van de kleuren van Pure & Original. De verf is erg mooi te combineren bij de lopende interieur-trends. Trendkleuren zijn mooi toe te passen bij rustigere basis-kleuren zoals witten, grijzen en taupe tinten.

In mijn ontwerpen probeer ik de bewoners altijd te verrassen. Ik laat ze graag anders naar hun huis kijken of kies soms een bijzonder, uitgesproken kleur voor dat speciale effect. Dan is het leuk als ze aan het einde van een gesprek: “Nou dat had ik echt niet verwacht, wat een leuk idee.” Dan is mijn missie écht geslaagd.

Bij deze woning heb ik gekozen voor een rustige basis van: blauw, groen, wit en grijzen. De kleuren zijn gekozen op basis van deze foto’s en komen terug in het hele huis. Soms ontstaat er uit één foto een prachtige kleurenpalet.

Interieurontwerp

In het ontwerp zijn een paar verrassingselementen opgenomen. Zoals de bank vrij in de kamer, de roze stoel in het moodboard én in de indeling. Ik gaf de bewoners hier de keuze: slapen op de eerste óf op de tweede verdieping?

Elke verdieping heeft iets bijzonders en de bewoners kunnen zo zelf kiezen wat hun voorkeur heeft. Ik vind het heerlijk om hier over na te denken, schetsen te maken en tijdens de presentatie iemand te kunnen verrassen.

Dit project is nu in de uitvoerende fase en met wat aanpassingen wordt de optie voor de eerste verdieping uitgevoerd.

Advies

Mist jouw interieur net even dat puntje op de ‘i’? Heb je een nieuwbouw woning en weet je niet hoe je met je huidige meubels een goede indeling kan krijgen? Of lukt het je niet om een gezellige sfeer te krijgen in je interieur?

Schakel een interieur-specialist in. Door jouw dromen en ideeën samen te brengen in een authentiek ontwerp ontstaat er een interieur dat bij jou past!

Ik hoop je te hebben geïnspireerd en ik hoor graag van je!

 

Everdien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s