#VERKOOPSTYLING KWINTSHEUL 

Vorige week mocht ik in Kwintsheul een verkoopstyling doen. Een toffe maisonnette woning die in de afwerking al super mooi is, dus alleen voor de styling hoefde ik nog de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Als je je huis gaat verkopen dan zijn goede foto’s erg belangrijk. Het is het visitekaartje dat je achter laat bij mogelijke kopers. In deze blog laat ik je de foto’s van het eindresultaat zien en geef 5 praktische tips waar je rekening mee kan houden als je zelf je huis gaat stylen voor de verkoopfoto’s.

Begane grond 

 

 

Eerste verdieping 

Verkoopstyling tips

#1 woonkamer; naast een opgeruimde kamer is het handig om niet te veel accessoires neer te zetten. Maak een goede keuze wat je wel en niet neer zet. Kies kleuren en materialen die op elkaar afgestemd zijn en voer dit door in aangrenzende ruimtes. In dit huis betekende dat voor de woonkamer, eetkamer en de keuken, die aan elkaar grenzen. Haal echte persoonlijke items weg. In fotolijsten kun je leuke afbeeldingen of kaarten laten zien in plaats van foto’s.

#2 keuken; haal apparaten zo veel mogelijk weg. De waterkoker en koffiezetapparaat staan meestal niet erg mooi op de foto, dus deze mogen even tijdelijk in de kast. En haal vieze handdoeken en vaatdoekjes weg.

#3 hal; haal alle jassen en schoenen weg. Dit staat rommelig op de foto. Lekker opruimen dus!

#4 badkamer; ook hier lekker de bezem er doorheen halen. Handdoeken, tandenborstels, geurtjes, borstels mogen allemaal in de la. Zet een aantal accessoires neer die mooi in de badkamer staan, maar houdt het eenvoudig.

#5 slaapkamer; een lekker fris en netjes opgemaakt bed is natuurlijk een must. Koop eventueel een nieuw setje lakens. Een kleine investering met een groot resultaat. Kies lichte kleuren die maken de kamer licht en fris.
Het is een mooi eindresultaat geworden! Hopelijk dat het huis snel een nieuwe eigenaar krijgt. Ben je benieuwd naar de andere foto’s en andere informatie? Kijk even op funda voor alle informatie over dit mooie huis.

 

Wil je meer informatie over verkoopstyling of een interieurontwerp voor je nieuwe woning? Neem contact met me op.
Goed weekend! En alvast een lekkermakertje voor volgende week… een leuke blog van een gastblogger!

 

 

Everdien  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s