#GASTBLOG | KERST AAN TAFEL

celine-peeters

 

Hoi! Mijn naam is Celine Peeters en ik ben 17 jaar oud. Bloggen is een van de leukste dingen om te doen en ik doe het graag. Ik blog graag over reizen, tekenen, mijn opleiding tot interieurontwerper en fotografie. Bloggen vind ik zo leuk dat ik regelmatig voor mijn eigen website blog en nu ook hier mijn inspiratie kwijt kan. Veel plezier met mijn eerste blog!

 

 

Kerst aan tafel

De kerst komt eraan! Kerstboom, lampjes, kerstmuziek, gezelligheid, sneeuw en cadeautjes! Wie houd er nou niet van kerst. Bij kerst hoort natuurlijk ook gezellig met elkaar eten, in deze blog laat ik wat leuke tafeldecoraties zien van mijn bord op Pinterest! Lekker inspiratie op doen zo vlak voor de kerst. Makkelijke DIY ideeën voor een spetterende kersttafel. Gezellige dagen gewenst.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 

 

Celine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s