# HAPPY 2017!

Happy new year!

Alweer een jaar voorbij! Wat vliegt de tijd. Afgelopen jaar heb ik vele mooie dingen mogen doen met mijn bedrijf. Veel mensen wisten de weg naar mij te vinden met hun woondillema’s. Veel verschillende soorten ontwerpen mogen maken, van keukens, woonkamers, maar ook indelingsontwerpen voor de eerste etage of een ontwerp voor de badkamer. Advies met betrekking tot kleuren en materialen heb ik ook veel mogen geven. Allemaal even leuk en spannend. Ben jij op zoek naar iemand die met je mee denkt met het interieur omdat je er zelf niet uitkomt? Neem dan gerust contact met me op. 

Hebben jullie ook leuke kerstdagen gehad? Wij hadden weer veel gezelligheid met familie en natuurlijk lekker eten en mooi gedekte tafels. Helaas is tijdens deze dagen onze lamp boven de tafel gesneuveld en mag ik dus binnenkort op zoek naar een nieuwe. Vind ik stiekem helemaal niet erg. Natuurlijk neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar ons nieuwe exemplaar.

Ook op mijn blog heb ik in 2016 niet stil gezeten. Ik heb veel artikelen geschreven en hopelijk jullie van de nodige inspiratie op woongebied voorzien. Hopelijk in 2017 nog meer nieuwe gezichten op mijn blog die jullie nog meer ideeën en informatie gaan geven. Aangezien deze tijd van het jaar het moment is voor voor lijstjes heb ik voor jullie mijn top 5 best gelezen blogs van 2016 op een rijtje gezet. Dus ga er maar eens lekker voor zitten en laat je weer heerlijk verrassen en inspireren… 

 

#TOP 5 Inspiratie | decoratie

Kerstboom eruit, lekker nieuwe accessoires er in. Vorig jaar in januari schreef ik mijn top 5 blog over decoratie in het interieur. Zit je met het probleem hoe je die lege plek van de kerstboom moet opvullen? Laat je weer lekker inspireren.

Decoratie door Everdien Vroom Interieurontwerp

#TOP 4 Woontip 6 | badkamer

Tips naar aanleiding van een ontwerp die ik maakte voor een appartement. Het was niet een hele grote ruimte, dus goed omspringen met de ruimte was een must. Een gaaf plaatje is het geworden!

Badkamer ontwerp Kwintsheul | Everdien Vroom Interieurontwerp

#TOP 3 Woontip 2 | plinten

Een oudere blog uit 2015, maar nog altijd een veel gelezen item. Veel mensen vinden het toch lastig om de juiste plint bij je vloer te kiezen. Lees hier nog een keertje de blog terug. 

Pinterest plinten | Everdien Vroom Interieurontwerp

#TOP 2 Inspiratie | behang

Een veel gelezen blog met onwijs veel lekkere inspiratie over behang. Van druk tot ingetogen, grafisch, kleurrijk en chic. Laat je (opnieuw) verrassen!!!

Inspiratie behang | Everdien Vroom Interieurontwerp

#TOP 1 Woonvraag | vensterbank

En mijn meest gelezen blog. Hoe decoreer je nu leuk je vensterbank. Een leuke bloglezersvraag die ik in dit item met veel afbeeldingen beantwoord.

Heb jij een leuke woonvraag? Laat het weten in een reactie onder dit bericht en wie weet kan ik een volgende keer jouw vraag beantwoorden.

351d15713bfdcda48abd10a8e2ee63e9

 

Iedereen bedankt voor het volgen van mijn blog het afgelopen jaar en hopelijk zie ik jullie allemaal in 2017 nog vaak langs komen. Alvast een mooi, creatief en vooral inspiratievol nieuw jaar. Vergeet niet in een berichtje hieronder je woonvraag te stellen. Ik zie ze graag tegemoet.

 

Tot snel!

 

 

Liefs Everdien 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s