#EVERDIEN VROOM INTERIEURONTWERP 1 JAAR!

#EVERDIEN VROOM INTERIEURONTWERP 1 JAAR!

Op 1 maart 2016 stapte ik vol trots uit het kantoor bij de Kamer van Koophandel. Na lang wikken en wegen heb ik de sprong gewaagd en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Wat was dat een top beslissing. De grote angst van elke beginnende ondernemer is komen er wel klanten naar mijn bedrijf? Ook ik vond dat best eng, maar ik mag mij gelukkig prijzen dat ik afgelopen jaar heel veel mensen blij heb mogen maken met leuke, verrassende ontwerpen. Verderop kun je een paar recensies lezen. 

Nu ik een jaar verder ben is dit een goed moment om eens terug te kijken op dit fantastische eerste jaar vol mooie momenten en voor nieuwe en bestaande klanten een super leuke jubileumactie!!!

 

Eigen blog

In juni 2015 schreef ik mijn eerste blogbericht. Spannend, want gaat er iemand mijn blog lezen? We zijn nu een poosje verder en die angst is er niet meer. Ik blijf het altijd nog wel spannend vinden, maar met zo.n 1300 lezers per maand mag ik toch wel stellen dat mijn blog goed gelezen wordt. Daar ben ik dan ook super trots op en blijf ik mijn reis door interieurland vastleggen en verslaan. 

schermafbeelding-2017-02-13-om-16-03-16

 

Waardevolle samenwerkingen

Afgelopen jaar heb ik leuke samenwerkingen gehad zowel voor de schermen als achter de schermen van mijn bedrijf. Altijd een feest om samen met ondernemers zoals, de dames van Bellisimo, Edwin Pelser, Nadine Home & natuurlijk het gave verfmerk Pure & Originals, allemaal mensen die uit het zelfde hout zijn gesneden als ik en gave dingen doen en bedenken. Ik hoop dat dit alleen maar een mooie basis voor de toekomst is en dat er nog veel meer mooie samenwerkingen komen! 

schermafbeelding-2017-02-13-om-16-01-28

 

Tevreden klanten

Als laatste en zeker als belangrijkste, de klanten die ik heb mogen helpen afgelopen jaar. Zoveel verschillende soorten woondilemma’s. Complete adviezen voor woonhuizen, badkamer, keukens, kinderkamers, woonkamers, maar ook adviezen voor verf op de wand en verlichtingsadviezen. En het is zo’n enorm feest als je je passie mag overbrengen. Hieronder kun je een aantal recensies lezen van klanten die ik heb geholpen. 

Onlangs stonden wij voor de uitdaging om op basis van bouwtekeningen diverse keuzes te maken voor ons nieuwe nog te bouwen huis. Als leek zagen we door de spreekwoordelijke bomen het interieurbos niet meer.

Gelukkig was Everdien daar om ons op basis van de tekeningen te helpen bij het maken van toch vergaande beslissingen in relatie tot de keukenindeling, lichtplan, indeling van entree en woonkamer. Met haar inzicht en het duidelijk visualiseren van haar ideeën door middel van 2D en 3D schetsen konden we de bouwtekeningen omzetten naar foto’s in ons hoofd hoe ons huis zou kunnen worden.

Everdien is iemand die duidelijk luistert naar jou ideeën en tast je smaak af welke ze vervolgens uistekend verwerkt in haar voorstellen.

Wat we zeer prettig vonden is dat Everdien haar uitgewerkte plan nogmaals persoonlijk en duidelijk komt toelichten, hierdoor heb je echt het gevoel dat er tijd voor je genomen wordt en dat je samen tot een mooi eindresultaat komt.

Naast haar ontwerpskills beschikt Everdien ook nog eens over een goed netwerk van leveranciers van open haard tot meubels. Het is toch altijd fijn om van iemand die je vertrouwd, vertrouwde adressen te krijgen.

Kortom, wij zien dankzij Everdien het Interieurbos weer….!

Daniel van der Staaij

Via Bellisimo in Naaldwijk kwam ik aan het adres van Everdien. Bij deze winkel loop ik graag even naar binnen en zij werken met Everdien samen. Everdien heeft voor mij een mooie tekening gemaakt voor de inrichting van mijn woonkamer in de sfeer zoals ik die graag wenste. Verder heb ik met Everdien gewinkeld en de zithoek uitgezocht. Het een en ander naar volle tevredenheid. Inmiddels is de kamer ingericht volgens tekening en ik ben erg tevreden over het eindresultaat.

Carla de Voegt

schermafbeelding-2017-02-26-om-15-59-20

 

Jarig #1 jaar

En wie jarig is die trakteert natuurlijk!

Ik vind het daarom leuk om mijn succes met jou/jullie te delen. Daarom krijg je in de maanden maart en april 10% korting*.

Zit je al jaren met een woonprobleem en wilde je altijd al iemand om advies vragen voor je styling, mag er voor het voorjaar wel een nieuw kleurtje op de wand of ga je verhuizen en weet je echt niet hoe je het aan moet pakken? Grijp dan nu je kans!!! Mail, bel, sms, stuur een postduif… Ik kom graag bij je langs voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek hoor ik graag de uitdaging en zal ik een offerte op maat maken. 

Ik zie je mailtje, belletje, smsje (of toch die postduif) graag tegemoet! Tot snel.

235993829ac83041f55d29eebaa4ac84

Everdien

 

 

 

*) Tijdens een gratis intakegesprek kijken we naar jouw persoonlijke behoeftes en ontvang je een offerte op maat. Op de offerteprijs ontvang je 10% korting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s