# RECENSIES | EVERDIEN VROOM INTERIEURONTWERP

#RECENSIES | EVERDIEN VROOM INTERIEURONTWERP

 

Onlangs stonden wij voor de uitdaging om op basis van bouwtekeningen diverse keuzes te maken voor ons nieuwe nog te bouwen huis. Als leek zagen we door de spreekwoordelijke bomen het interieurbos niet meer.

Gelukkig was Everdien daar om ons op basis van de tekeningen te helpen bij het maken van toch vergaande beslissingen in relatie tot de keukenindeling, lichtplan, indeling van entree en woonkamer. Met haar inzicht en het duidelijk visualiseren van haar ideeën door middel van 2D en 3D schetsen konden we de bouwtekeningen omzetten naar foto’s in ons hoofd hoe ons huis zou kunnen worden.

Everdien is iemand die duidelijk luistert naar jou ideeën en tast je smaak af welke ze vervolgens uistekend verwerkt in haar voorstellen.

Wat we zeer prettig vonden is dat Everdien haar uitgewerkte plan nogmaals persoonlijk en duidelijk komt toelichten, hierdoor heb je echt het gevoel dat er tijd voor je genomen wordt en dat je samen tot een mooi eindresultaat komt.

Naast haar ontwerpskills beschikt Everdien ook nog eens over een goed netwerk van leveranciers van openhaard tot meubels. Het is toch altijd fijn om van iemand die je vertrouwd, vertrouwde adressen te krijgen.

Kortom, wij zien dankzij Everdien het Interieurbos weer….!

 

Daniel van der Staaij & Amanda Weener

moodboard_keuken_vanderstaaij

 

Via Bellisimo in Naaldwijk kwam ik aan het adres van Everdien. Bij deze winkel loop ik graag naar binnen en zij werken met Everdien samen. Everdien heeft voor mij een mooie tekening gemaakt voor de inrichting van mijn woonkamer in de sfeer zoals ik die graag wenste. Verder heb ik met Everdien gewinkeld en de zithoek uitgezocht. Het een en ander naar volle tevredenheid. Inmiddels is de kamer ingericht volgens tekening en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. 

 

Carla de Voegt

 

schermafbeelding-2017-03-03-om-11-19-18

 

Nadat wij ons nieuwbouwhuis hadden gekocht, hadden wij vele vraagtekens over zowel onze indeling als onze inrichting. Everdien heeft ons in deze fase uitstekend geholpen. Deze geduldige vakvrouw heeft creatieve, originele en vernieuwende ideeën, waarbij zij de realistische uitvoering niet uit het oog verliest. Everdien luistert goed naar haar klantwensen, komt zelf met verrassende ideeën en weet deze als geen ander te ‘onderbouwen’ met praktijk- voorbeelden en/of afbeeldingen. Een absolute aanrader!

 

Bart en Daniëlle Janssen

 

schermafbeelding-2017-03-03-om-11-18-52

Schermafbeelding 2016-04-29 om 21.45.55

 

Super leuk en spannend, een nieuwbouw woning! Maar hoe kom je erachter wat nou belangrijk is en wat voor stijl je wilt en hoe je huis het beste tot zijn recht komt…

En daar was vriendin Everdien! Wij hadden zelf nog totaal geen idee wat we wilden qua inrichting. Al snel kwam Everdien met een schets waar we eigenlijk meteen verliefd op werden! Ze liet nog wat extra andere opties zien om te kijken wat ook nog anders zou kunnen. Het werd voor ons zo veel duidelijker hoe onze woonkamer en keuken er uit zou komen te zien. Verder kwam Everdien ook nog met heel veel goede tips over bedrijven en leveranciers. Wat heel fijn is als je daar verder niet bekend mee bent! 

Wij zijn onwijs blij met de hulp en inspiratie van Everdien en weten dat als er verder nog vragen zijn of hulp nodig is, wij haar altijd kunnen bereiken! Wij kunnen niet wachten om ons droomhuis in te richten dankzij Everdien!

 

Remco en Melissa Boelens

1ba5e13f0c841574c9fcfe677090a7f8